KCC/Delta Logistiek B1 verslaat in de zaalfinale Fortuna/MHIR B1
Lees meer ...
DeetosSnel B1 wint de veldfinale van Groen Geel B1.
Lees meer ...
GKV(G) B1 Nederlands kampioen in de 1ste klasse.
Lees meer ...
Weidevogels B1 pakt in Sliedrecht de titel in de 1ste klasse.
Lees meer ...
De Korfrakkers B1 winnen de dames zaaltitel tegen Rosolo B1.
Groen Geel Asp1
Desiré Bierensbroodpot, Ingrid Visser, Annemiek Kuiper, Els Weenink, Petra Mol.
André Sloot, Niels Bank, Jeroen Ketelaar, Onno Steendam, Peter Verdam.
Trainer/Coach: Han Snijder.

Zaterdagavond heerste er in de Groen Geelkantine op Trielersoord een vreugdevolle stemming. Na de Nationale kampioenschap van de junioren, waarvoor men recipieerde, arriveerde ook de Groen Gele Adspirantenploeg, die in Hoorn het Nederlands kampioenschap had behaald.
Een groot succes voor de Groen Gele-Jeugdcommissie, omdat het slechts sporadisch voor komt, dat zowel de Junioren als de Adpiranten van dezelfde club een landstitel behalen. Volgens de gegevens heeft ook Dalto uit Driebergen eens deze dubbel kunnen vieren.
De jeugdige Wormers wonnen van Steeds Hooger (Apeldoorn) met 3-0, en klopten Kinea (Bovenknijpe) met 4-2, terwijl ook winst werd geboekt op het Utrechtse SMS (5-2). Tegen de kampioen van vorig jaar, het Amsterdamse Blauw Wit, verspeelde men een punt, 3-3. Waarna van Fides Pacta (Leiden) met 4-3 werd gewonnen. Men kwam toch als eerste uit de poule, waarna de finale tegen ASKO uit Assen werd gespeeld. Reeds vanuit de uitworp verkreeg de ploeg van Han Snijder via een doorloopbal van Ingrid Visser de leiding, waarna dezelfde speelster van halve afstand voor 2-0 zorgde. 3-0 werd het door Els Weenink. Het enige tegenpunt van de noordelingen kon de jeugdige Groen Gelen geen kwaad meer doen.
Bron: Marcel Griemink

Alle artikelen op een rijtje van meest gelezen naar minst gelezen